„ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!”

E-001286/2015

Aktualitások

Nyílt nap a Székelyben

2017.10.27.

Pályaválasztás? Nehéz kérdés! – Van jó döntés!

Iskolánk, a Gyulai SZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (5540 Szarvas, Vajda Péter utca 20.) 2017. október 27-én rendezte meg a nyílt napját, ahová nemcsak a helyi, hanem a környékbeli általános iskolák 7-8. osztályos tanulóit is vártuk. Az eseményt kiemelten támogatta a Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány, melyet ezúton köszönünk. Ezáltal lehetőség nyílott arra, hogy sokoldalúan bemutathassuk az iskolánkat a számottevő érdeklődő részére.

» Tovább

Újra nálunk a Székely Kupa!

2017.10.26.

2017. október 26-án, a kilencedik alkalommal megrendezett Székely Kupa kispályás labdarúgó tornán 6 középiskolás csapat versengett a kupáért, az érmekért és a különdíjakért.

A Gyulai Szakképzési Centrum szinte valamennyi tagiskolája képviseltette magát a házigazda Székely Mihály Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium csapata mellett. Így részt vett a tornán:

» Tovább

Felavattuk a „Gólyákat”

2017.10.17.

Hagyomány iskolánkban (GYSZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Szarvas), hogy a Diákönkormányzat szervezésében októberben tartjuk a 9. évfolyamos tanulók játékos „avatását”, mely után „hivatalosan is” az iskola közösségének tagjai közé fogadják őket.

 

» Tovább

Emlékfalat avattak a Székelyben az aradi vértanúk tiszteletére

2017.10.09.

Zima János tárogatójátékával vette kezdetét a GYSZC Székely Mihály Szakképző Iskolájában az október 6-i megemlékezés. Egy nappal korábban, a nemzeti gyásznap előhangjaként az intézmény az ünnepi gondolatok mellett egy maradandó értékkel is gazdagodott. A humán munkaközösség javaslatára a második emeleti folyosón egy emlékfalat alakítottak ki, amely tartalmazza a hősi halált halt elődök neveit és fényképeit.

» Tovább

Tükörben a férfi frizura

2017.10.09.

Férfiak is szeretnek fodrászhoz járni? Kedvelik a trendi frizurákat? Szívesen vágatnak maguknak divatos szakáll fazonokat? Bátran vállalják a szakállfestést is? Ezekre a kérdésekre kaptak határozott igen választ a Gyulai SZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Szarvas) szépészet ágazatában tanuló diákjai az elmúlt napok egyik rendezvényén.

» Tovább
«1234567»