„ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!”

E-001286/2015

 

  

Minőségpolitikánk

 

 

 

Aktualitások

Idegen nyelvi képzések

2019.06.25.

A Gyulai Szakképzési Centrum 2019. áprilisától a GINOP-6.1.3-17-2018-00021

„Idegen nyelvi készségek fejlesztése” pályázat keretén belül 120 órás angol és német tanfolyamokat indít. Tanfolyamainkra 16-65 év közötti felsőfokú végzettséggel nem rendelkező hallgatók jelentkezését várjuk, akik szeretnék nyelvi tudásukat fejleszteni. A képzések több helyszínen kerülnek lebonyolításra, esti tanrendben.

Nyelvi szintek: kezdő, újrakezdő és haladó (A1, A2, B1, B2).

 

» Tovább

HATÁRTALAN (QUICK RESPONSE) KÓDOLÁS

2019.06.21.

A Gyulai SZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma idén is nyertes a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által kiírt Határtalanul! pályázatán. E program során összesen 2 971 280 Ft támogatást nyertünk a pályázat megvalósításához.

 

Az előző évhez hasonlóan szintén adai diákokat láttunk vendégül és mi is élvezhettük a vajdasági diákok vendégszeretetét. 24 „székelyes” diák és 3 pedagógus, illetve 25 adai diák és szintén 3 pedagógus vett részt a pályázatban és szerezhetett életreszóló élményeket.

Két egymást követő héten sikerült megvalósítani a projektet. A vajdasági diákok május 20-24-ig voltak a vendégeink Szarvason, majd egy hétvégét pihenve, a következő héten már mi utaztunk hozzájuk Adára, május 27-31-ig.

» Tovább

Ügyvitelesek ünnepe

2019.06.07.

Véletlen egybeesés vagy a szervezők ügyességén múlt, hogy a Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége által megrendezett Teöreök Aladár gépírók, gyorsírók és szövegszerkesztők versenyének ünnepélyes oklevélátadását ismét – mint a tavalyi évben – június 6-án sikerült megtartaniuk a GYSZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Szarvas) ügyvitel ágazatba járó tanulóinak, szaktanárainak.

 

Ozsváth Zsuzsanna igazgató asszony köszöntője után megkezdődött a várva várt oklevélátadó, melyen a diákok, valamint osztályfőnökeik és felkészítő tanáraik, Harmati Ágnes, Kiss Zsuzsanna, Kugyela Tímea és Tóthné Jansik Erzsébet is jelen voltak.

» Tovább

Kitüntetésben részesült iskolánk dolgozója

2019.06.05.

Pedagógusnapi ünnepségen nyújtotta át kitüntetéseit Gyula város önkormányzata és a Gyulai Tankerületi Központ, ahol Pedagógusnapi polgármesteri dicséretben részesült a Gyulai Harruckern Középiskola kiváló pedagógusa Kotroczó Lajosné szakmai igazgatóhelyettes.

 

Fotó: Gyulai Hírlap


Ballagás Határtalanul!

2019.06.01.

A nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium 12. C osztályának tanulóit és osztályfőnökét több éves ismeretség, barátság köti össze iskolánkkal. A Határtalanul! program keretén belül utoljára a tavalyi évben látogattak el hozzánk.

 

Akkor szomorúan váltunk el, mert tudatosult bennünk, hogy a pályázati program keretén belül többé már nem találkozhatunk, pedig szoros barátságok szövődtek a szarvasi és a nagyenyedi diákok között. Már ekkor elhatároztuk, hogy meglepjük őket és elutazunk a ballagásukra.

» Tovább
«1234567»