„ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!”

E-001286/2015

 

  

Minőségpolitikánk

 

 

 

Aktualitások

Demográfia és Egészségpolitika

2020.02.12.

Február 6-án Békéscsabán, a Békés Megyei Kormányhivatal előadótermében került sor a Demográfia és Egészségpolitika konferenciára, melyen Gellai Katain és Jónás Tibor a GYSZC Dévaványai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma pedagógusai is részt vettek. Orvosok és kutatók mutatták be gondolataikat ebben a témakörben. Viszonyulási és kiindulási pontokat keresve, tudományos megállapításokat téve a magyarság történelmére és megmaradására, jövőjére. A hallgatóság olyan pedagógusokból állt legfőképpen, akik biológiával foglalkoznak, illetve az egészségnevelésben tevékenykednek. A Diczfalusy Alapítvány és a Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság által fémjelzett előadások anyagait felhasználhatjuk a gyermekek nevelésében és felelősségvállalásuk erősítésében.

Dévaványa, 2020. február 09.
Gellainé Ilyés Katalin és Jónás Tibor
GYSZC Dévaványai Szakgimnáziuma,
Szakközépiskolája és Kollégiuma 


Amikor jólesik...

2020.01.28.

A mai, 2020. január 28-ai esős, borongós napon, a Gyulai Szakképzési Centrum dévaványai kollégiumában ragyogóan éreztük magunkat. Gyümölcssalátát készítettünk, amit egy jó hangulatú edzés után közösen fogyasztottunk el.

Takács Erika fitnesz instruktor már sokadszorra látogat el hozzánk, és mozgat meg bennünket.

Mindenkinek nagyon jólesett, kellemesen elfáradtunk most is.

Köszönjük szépen!

Csordás Virág
Ozsváth Veronika

Tovább


Nyílászárók cseréjére került sor a GYSZC tagintézményében

2020.01.23.

A Gyulai Szakképzési Centrum Szigeti Endre Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája épületének teljes nyílászáró csere utáni ünnepélyes átadására került sor a mai napon.

Kovács Zsuzsanna főigazgató asszony az átadón tartott beszédében elmondta: a maihoz hasonló események nagy örömmel és elégedettséggel töltik el, hiszen mindebből az látszik, hogy az iskola fejlődik.

„Az elmúlt években előtérbe került a szakképzés fejlesztése, melynek fontos pillére a vonzó környezet. A minőségi szakmai munka és az ehhez szükséges szakmai anyagok, eszközök biztosítása mellett, a centrum mindig törekedett arra, hogy minél ideálisabb környezetet alakítson ki” – fogalmazott.

» Tovább

KARÁCSONYI TÜNDÉREK

2019.12.20.

Az idei évben a díszbe öltöztetett aulában igazi karácsonyi tündérek érkeztek iskolánkba a Diákönkormányzat képviselői és a kollégisták meghívására, hogy minden diáknak s dolgozónak boldog, békés ünnepeket kívánjanak.

Szavaikkal kívánunk mindenkinek mi is boldog, békés ünnepeket!

 

„Hogy boldog lehess, négy kincset keress!
Békét, Szeretetet, Hitet, Reményt!
Ha ez a négy megvan, sosem leszel szegény!”

 

Tovább


Mézes Szakmák!

2019.12.14.

Mézfesztiválon vett részt a Harruckern december 8-án Gyulán a városi sportcsarnokban.

Az odalátogatók az iskola standján megismerhették a méz egészséges hatásain, gyógyító képességét, de válaszokat is kaphattak arra, hogy hány féleképpen használható fel főzésre, és akár játékra is a méz.

A rendezvényen az intézmény diákjai, egészségügyi, valamint a szakképzési híd programban dolgozó kollégák segítették az odalátogatókat, hogy még jobban megismerhessék a Harruckern középiskolát.

 

Tovább


«1234567»