„ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!”

E-001286/2015

Aktualitások

Alapítványi bál a Székelyben

2018.02.21.

2018. február 17-én intézményünk „bálteremmé” alakult: immár negyedik éve, hogy a tanulóinkat támogató Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány hagyományos báljának az iskola épülete ad otthont.

Ozsváth Zsuzsanna igazgató asszony üdvözölte a megjelenteket, majd Kohut Andrásné címzetes igazgató, az Alapítvány kuratóriumának elnöke köszönte meg a jelenlévő közel 300 vendég előtt a támogatóknak a segítséget, az odafigyelést, amellyel nyomon követik az intézményben folyó nevelő-oktató munkát. Babák Mihály polgármester jókívánságai után az est háziasszonyai, Novodomszky Éva és Bartolákné Szabó Éva köszöntötte a vendégeket.

 

 

» Tovább

Harruckern Alapítványi Bál meghívó

2018.02.20.

A Korszerű és Hagyományokat Ápoló Szakképzésért Alapítvány és a GYSZC Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma 2018. február 24-én tartja immár 4. alkalommal Harruckern Alapítványi Bálját.

A bál fővédnöke dr. Görgényi Ernő Gyula város polgármestere. Az alapítvány a befolyt összegből továbbra is támogatni kívánja a „Harruckern” szakképzési eszközfejlesztését, a hiányszakmák képzési feltételeinek javítását, a kiemelkedő tanulmányi teljesítményt nyújtó és az országos és megyei szakmai versenyeken kiváló eredményt elérő diákokat. 

 

» Tovább

Arany megemlékezés a Harruckernben

2018.02.09.

Iskolánk egy különlegesen aktív osztálya, az Szé12/1/A, egy különlegesen vállalkozókedvű, lelkes diákunk, Uhljar Edina szervezésében egy csokor Arany János verset nyújtott át az arra érdemes tanulóknak és az őket kísérő pedagógusoknak Arany János közelgő születésnapja alkalmából.

 

 

» Tovább

Arany órák a Harruckernben

2018.02.08.

Jártam a jelenben, éltem a jövőben címmel a Petőfi Irodalmi Múzeum jóvoltából Arany János életét és költészetét bemutató vándorkiállítás tekinthető meg iskolánkban 2018. január 12. és 2018. február 20. között.

A diákok rendkívüli irodalomórákon vehetnek részt a kiállítási anyag segítségével, melyeken fejleszthetik memóriájukat, kreativitásukat, dolgozhatnak csoportban vagy egyedül, de mindenképpen egy óra Arany lesz a jutalmuk! 

Tovább


Rákóczi Kupán a Kossuth

2018.02.07.

45. Rákóczi Kupa Kiskunhalas

Nagyszabású teremlabdarúgó tornán vett részt a hétvégén a Gyulai Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Szakképző Iskola és kollégiumcsapata Kiskunhalason. Az orosházi fiatalok remek játékkal nyerték a negyvenötödik alkalommal kiírt Rákóczi Kupát.

45. Rákóczi kupa. 1974-folyamatosan rendezik minden február első hétvégéjén. Orosháza 32. alkalommal vett részt (4 arany, 2 ezüst és 8 bronzérem). Ez egy meghívásos torna, régebben szerepelt 12 csapat is, de voltak kevesebb résztvevővel is megrendezett kupák. 

Tovább


«1234567»