„ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!”

E-001286/2015

 

 

 

   

 

  

Minőségpolitikánk

 

 

Aktualitások

Iskolánkba látogattak a Karácsonyi Gimnázium végzős tanulóiIskolánkba látogattak a Karácsonyi Gimnázium végzős tanulói

2018.10.18.

2018.10.13-án szombaton a Harruckern középiskolában tettek látogatást a Karácsonyi János Katolikus Gimnázium végzős 12. évfolyamos tanulói.

Érettségi utáni szakmák iránt érdeklődtek és betekintést nyerhettek az egészségügy világába. Kipróbálhatták az újraélesztést, illetve a dohányos tüdő makettjét is.

Az érettségire épülő szakmáink a következőek: autószerelő, gyakorló ápoló, kereskedő, CAD-CAM informatikus, fodrász, kisgyermekgondozó,-nevelő, vendéglátás szervező, gyakorló csecsemő és gyermekápoló, vállalkozás és bérügyintéző.

Vidám, interaktív délelőttöt töltöttünk együtt, köszönjük látogatásukat! 

 


Meghívás pályaorientációs napra

2018.10.16.

A Harruckern Középiskola meghívást kapott a Mezőberényi Általános Iskolába pályaorientációs napra.

A látogatás alkalmával a 7. és 8. osztályos tanulókkal találkoztunk, ahol lehetőségünk nyílt tájékoztatni őket az iskolánk által oktatott szakmákról. Nagy érdeklődéssel voltak az asztalos, pincér, pék-cukrász, hentes, eladó, szobafestő szakmák iránt. Kipróbálhatták az újraélesztés gyakorlatát és megtekinthették az asztalos szakma munkáit. Köszönjük a meghívást, az igazán jó hangulatú és tartalmas délelőttért! 

 Tovább


Erasmus Málta

2018.10.13.

Iskolánkból – a GYSZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumából (Szarvas)

– egy nyertes ERASMUS+ pályázatnak köszönhetően 10 vendéglátásszervező-vendéglős szakmát tanuló diák utazhatott ki Máltára, négyhetes szakmai gyakorlatra. Élményeikről, tapasztalataikról folyamatosan tájékoztatnak minket.

 

 

» Tovább

Továbbtanulási börzén a Harruckern

2018.10.11.

Gyulai Továbbtanulási Börzén vesz részt a Harruckern.

Pék-cukrász, asztalos, kereskedő, vendéglátó, egészségügyi szakmacsoportok mutatkoznak be. Interaktív, gyakorlati feladatokkal készültek diákjaink.

 

Galéria

 

 

 

 


Emlékezet, tisztelet, történelem

2018.10.08.

A Gyulai SZC Harruckern János Szakgimnázium diákjai is koszorúval és főhajtással emlékeztek meg az október hatodikai városi ünnepségen az aradi vértanúkról.

Az iskola vezetősége nevében Czeglédiné Szappanos Anita igazgatónő és Krizsán Attila nevelési-oktatási igazgatóhelyettes rótta le kegyeletét a honvédtiszti emlékhelynél. Az eseményen a 11. A osztály belügyi rendész tanulói követték figyelemmel a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár bemutatóját, Németh Szilárd a Honvédelmi Minisztérium államtitkárának gondolatait, majd a Regélők Énekegyüttes dalait.

A jelenlévők nemcsak a megemlékezés hangulatát, de üzenetét is magukkal vihették, miszerint nemzeti örökségünket és kultúránkat meg kell őriznünk a jövőben, nekünk is ki kell állnunk az értékeinkért, hiszen az aradi vértanúk sem hősnek születtek. 

Tovább


«1234567»