„ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!”

E-001286/2015   

 

  

Minőségpolitikánk

 

 

Hírek Dévaványáról

2018.12.20.

Az alábbi hírek érkeztek a GYSZC Dévaványai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumából.

Batyus bál
Még novemberben meghívást kaptunk a Múzeum Barátok Körének hagyományos évbúcsúztató batyus báljára. Adventi hangulatú verseket és kisebb monológokat kerestünk, és Schwarcz Júlia tanárnővel sokat próbáltunk, hogy színvonalas produkciót vigyünk magunkkal a rendezvényre. A múzeumban nagy szeretettel fogadtak bennünket, bízunk benne, hogy sikerült az adventi készülődést műsorunkkal még emelkedettebbé tenni.
Nyilas Zsófia, Takács Dzsenifer 9. A

Advent
2018. december 16-án felsőbb éves diáktársainkkal a városi gyertyagyújtáson vettünk részt. Műsorral kedveskedtünk azoknak a dévaványaiaknak, akik ezen a hideg decemberi vasárnapon eljöttek a karácsonyfához, hogy tisztelegjenek az öröm gyertyája előtt. Karácsonyi verseket és dalokat énekeltünk, Földi Zoltán igazgató helyettes úr pedig meggyújtotta a gyertyát.
A Hagyományőrző Nők finom kaláccsal várták az oda látogatókat, és a műsor után a kalács mellé meleg teát is kaptunk mindannyian.
Németh Fanni 9.A

Karácsony
Karácsonyváró hangulatban telnek mindennapjaink a középiskolában. A 10. B osztályos tanulók műsorukat próbálják, amit pénteken fognak előadni. Árad a folyosókon a karácsonyi zene, és a próbák egy-egy versfoszlánya megérinti szívünket, így, az ünnepeket várva.
Németh Fanni 9.A

« Visszalépés