„ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!”

E-001286/2015



   

 

  

Minőségpolitikánk

 

 

Bolti hentes (részszakképesítés) OKJ 31 541 01

E-001286/2015/A043

A képzés célja:

A részszakképesítéssel betölthető legjellemzőbb munkaköröknek megfelelően felkészíteni a résztvevőket a húsrészek szakszerű előkészítéséhez, testtáji darabolás, csontozás, hús és húskészítmény hűtőpultra helyezését végzi, kiskereskedelemben értékesítési feladatok ellátása, vevők kiszolgálása.

A képzés célcsoportja: Az alábbi személyek vehetnek részt a programon:

  • álláskeresők
  • munkanélküliséggel veszélyeztetett munkavállalók
  • tartósan álláskeresők
  • hátrányos helyzetű álláskeresők
  • első szakmát szerzők
  • szakképzetlen álláskeresők
  • alacsony iskolai végzettségűek
  • közfoglalkoztatottak
  • szakképzetlen, betanított munkakörben dolgozó munkavállaló
  • Minden 16. életévét már betöltött fiatal és felnőtt

Akik a belépési feltételnek megfelelnek, emiatt alkalmasak a kompetenciák elsajátítására és érdeklődnek a képzés iránt.

Elméleti órák száma: 48 óra (20%)

Gyakorlati órák száma: 192 óra (80%)

Összes óraszám: 240 óra

Iskolai végzettség: alapfokú iskolai végzettség, iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető a 3. mellékletben az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.

Szakmai végzettség: Szakmai előképzettséghez nem kötött

Szakmai gyakorlat: Nem szükséges

Egészségügyi alkalmasság: Szükséges

Előzetesen elvárt ismeretek: Nem szükséges

Tananyagegységek:

  • 10891-16 Mikrobiológia, higiénia és minőségbiztosítás
  • 10928-16 Darabolás, csontozás
  • 10930-16 Húsipari értékesítés

Amennyiben bármilyen kérdése van a tervezett képzésekkel kapcsolatban, hívja a
06 30 / 245 52 38 -as telefonszámot vagy írjon a felnottkepzes@gyszc.hu e-mail címre.