Ugrás a fő tartalomra

5700 Gyula, Szent István utca 38.


+ 36 66 / 561 421

Hírek


2024. máj. 24.
Gyulai SZC

    Kiemelkedő versenyeredmények elismerése a Gyulai Szakképzési Centrumban

    A Gyulai Szakképzési Centrum az elmúlt évek hagyományaihoz híven minden évben elismeri azoknak a tanulóknak és oktatóknak a munkáját, akik az adott évben kiemelkedő eredményeket értek el nemzetközi, illetve országos tanulmányi, szakmai versenyeken.

    Kiemelkedő versenyeredmények elismerése a Gyulai Szakképzési Centrumban

    Idén 2024. május 24-én került sor az Elismerő Ünnepségre, amelyen 52 diák és 27 oktató kiemelkedő munkáját jutalmazta a Gyulai SZC, amelyet a GYSZC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban rendeztek.

    Köszöntőjében Kovács Zsuzsanna főigazgató elmondta, hogy ezt a hagyományt mindenképpen fenn kell tartani, hiszen el kell ismerni azokat a diákokat, akik tehetségüket, felkészültségüket eredményesen bizonyítják a versenyeken, a felkészítő oktatóknak pedig megköszönte, hogy készek felkarolni a tehetséges fiatalokat, fejleszteni szakmai ismereteiket.

    A diákok és tanárok eredményességét idén is sok-sok kiemelkedő országos helyezés bizonyította a Szakma Kiváló Tanulója Versenyeken ahol Gépi-és CNC forgácsoló szakmában az orosházi Kossuth tanulója Joó Gergő első, Szakács szakmában Hegedűs Judit szintén az orosházi Kossuth tanulója második helyezést ért el.

    Megmérettetésre kerültek és jelentős sikereket értek el tanulóink a hegesztő szakmától kezdve fodrász, vendégtéri szaktechnikus, húsipari termékgyártó, cukrász szakmán keresztül a Teöreök Aladár nevével fémjelzett gép-és gyorsíró versenyig. Emellett nagyszerű helyezések születtek a XI. Illéssy Gasztro kupán, a Fehérgyarmaton megrendezett Móricz-ízvilága szakácsversenyen és a nemzetközi szintű World Robot Olimpiad-on és Edu Robotics Nemzetközi Robotika valamint a Rugalmas tanulási utak országos projektversenyeken is.

    A dévaványai fodrászok az elmúlt évekhez hasonlóan ebben a tanévben is folytatták sikersorozatukat az országos versenyeken, többek között a Kiskunfélegyházi Országos Fodrászversenyen, Kecskeméti Gáspár Pomádé Országos Fodrászversenyen.

    Egyéni versenyzőink is arattak a megmérettetések során, a diákolimpia országos döntőjében első helyet szerzett a sarkadi Ady Endre-Bay Zoltán Technikum és Gimnázium tanulója Oláh Erik, míg a Honvédelmi Sportszövetség Lövészkupa Légfegyveres országos döntőjében 2. helyezést ért el Vass Balázs szarvasi Székelyes tanulónk.

    A Gyulai Szakképzési Centrum díjazottjainak Kovács Zsuzsanna főigazgató és Simon István Tamás kancellár elismerő oklevelet és pénzjutalmat nyújtottak át valamint a Szakma Sztár versenyen két dobogós helyezettnek a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nevében Mészárosné Szabó Anna adott át jutalmakat.

    Az elismerő ünnepséget megtisztelte Orosháza város polgármestere Dávid Zoltán és jegyzője dr. Burai Mihály Úr, valamint a LINAMAR Hungary Zrt. képviseletében Nagyné Takács Éva HR osztályvezető, az Orosházi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály vezetője Jankovné Héjas Katalin Andrea továbbá az orosházi partner és általános iskolák vezetői, duális képzőhelyek képviselői.

     

    A díjazottak orosházi csoportja

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Kovács Zsuzsanna Apáczai Csere János-díjat kapott

    Kovács Zsuzsanna Apáczai Csere János-díjat kapott

    Kovács Zsuzsanna a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatója a szakképzés átalakítása és fejlesztése területén végzett kimagasló színvonalú vezetői tevékenysége elismeréseként a Szakképzésért Apáczai Csere János-díjat kapta, melyet Dr. Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter valamint Dr. Magyar Zita az NSZFH elnöke adott át.

    2024. jún. 21.
    Gyulai SZC
    Gyula város elismerése

    Gyula város elismerése

    Pedagógusnap alkalmából Dr. Görgényi Ernő Gyula város polgármestere ünnepélyes keretek közt adta át a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatójának, Kovács Zsuzsannának a fürdővárosi képviselő-testület által odaítélt „Gyula Városért” kitüntető címet.

    2024. jún. 13.
    Gyulai SZC
    Elismerések átadása a Gyulai Szakképzési Centrum dolgozóinak

    Elismerések átadása a Gyulai Szakképzési Centrum dolgozóinak

    Május 29-én, Dévaványán került sor a Gyulai Szakképzési Centrum 2023-24-es tanévében kiemelkedő teljesítményt nyújtó dolgozóinak elismerésére.

    2024. máj. 29.
    Gyulai SZC


    KIMIKK
    Beiskolázási tájékoztatóEFOP 3.1.9-17-2017-00001GINOP-6.1.3-17-2018-00021Gyulai Szakképzési Centrum A Gyulai SzC Székely Mihály Kollégium épületenergetikai felújításaKEHOP 5.2.10-2016KEHOP 5.2.2- 16-2016-00067Szechenyi 2020 HarruckernSzechenyi 2020 Versenyképes IskolaTájékoztató füzet az alapszamákról

      • SZC logo fehér
      • Gyulai Szakképzési Centrum

        5700 Gyula, Szent István utca 38.

      • Telefon: + 36 66 / 561 421

        E-mail: titkarsag@gyszc.hu

        OM azonosító: 203069

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001654


      2024Gyulai Szakképzési Centrum