Ugrás a fő tartalomra

5700 Gyula, Szent István utca 38.


+ 36 66 / 561 421

Hírek


2021. szept. 2.
Gyulai SZC

    Köztársasági kitüntetés a Gyulai Szakképzési Centrumban

    Kovács Zsuzsanna a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatója 2021. július 30-án a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehette át Áder János köztársasági elnök megbízásából, amit Prof. Dr. Palkovics László Innovációs és Technológiai miniszter adott át Budapesten a Vigadóban.

    Köztársasági kitüntetés a Gyulai Szakképzési Centrumban

    A Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatója több mint négy évtizedes pedagógusi pályáját, szakértői és vezetői tevékenységét magas színvonalú, pontos, problémamegoldó és példamutató szakmai munka jellemzi.

    Pedagógusi, szakmai és vezetői munkáját elkötelezettséggel és értékteremtő módon gyakorolja.

    Pályafutását általános iskolában 1977 évben kezdte meg. 1983 évtől a szakképzésben dolgozik pedagógusként, munkaközösségvezetőként, igazgatóként, intézményvezetőként és 2015-től főigazgatóként. Elsők között szerezte meg 2015-ben a mester pedagógus fokozatot és szakértői, vizsgaelnöki tevékenysége mellett azonnal tevékenyen részt vett a minősítési feladatokban.

    Pályája során a békés megyei fiatalokért dolgozott és végig ebben a régióban adta át tudását és vett részt a térség középiskolai generációjának szakképzésében.

    Globális szemlélettel értékeli a folyamatokat és az abban résztvevőket, hogy egyensúlyban tudja tartani a hatékony működést, a stabilitást és az innovációt, hogy a szakképzés piacorientálttá tudjon válni. Ezzel így hozzájáruljon a térség gazdasági fejlődéséhez, a munkanélküliség és lemorzsolódás csökkentéséhez annak érdekében, hogy a régió versenyképességének növelésében az általa vezetett iskolák jövőt tudjanak mutatni a fiatalok számára.

    2021. szeptember 2-án munkatársai és dr. Kovács József országgyűlési képviselő köszöntötték és fejezték ki személyes gratulációjukat a

    Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Wenckheim termében.

    Továbbiakban sok sikert kívánunk a munkájához!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    „Rugalmas tanulási utak” országos projektverseny Gyulán

    „Rugalmas tanulási utak” országos projektverseny Gyulán

    2023. november 16-án a Gyulai Szakképzési Centrum országos projektvetélkedőnek adott otthont, melyre az ország különböző pontjairól, Szombathelytől Nyíregyházáig 170 versenyző és felkészítő oktató érkezett. A versenyt a Második Esély Dobbantó, Orientáció, Műhelyiskola képzéseiben tanuló fiataljai részére rendezte a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium képzéseiben kiemelt szerepet vállaló, innovatív oktatói közreműködésével.

    2023. nov. 29.
    Gyulai SZC
    Pályaválasztási fórum a Gyulai Szakképzési Centrumban

    Pályaválasztási fórum a Gyulai Szakképzési Centrumban

    A Gyulai Szakképzési Centrum vezetése a Gyulai Tankerület támogatásával, valamint a GYSZC Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium közreműködésével szakképzési fórumot tartott a Gyulai járás általános iskolái vezetői, 7. 8. osztályok osztályfőnökei és pályaorientációs felelősei részére. A fórum kiemelt célja tájékoztatást adni a szakképzésben rejlő lehetőségekről, lehetséges tanulási utakról, átjárhatóságról.

    2023. nov. 15.
    Gyulai SZC
    Jancsurák József Apáczai Csere János-díjat kapott

    Jancsurák József Apáczai Csere János-díjat kapott

    Jancsurák József a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgató-helyettese a szakképzés és felnőttképzés területén végzett kimagasló színvonalú, példamutató tevékenysége elismeréseként a Szakképzésért Apáczai Csere János-díjat kapta.

    2023. jún. 19.
    Gyulai SZC


    KIMIKK
    Beiskolázási tájékoztatóEFOP 3.1.9-17-2017-00001GINOP-6.1.3-17-2018-00021Gyulai Szakképzési Centrum A Gyulai SzC Székely Mihály Kollégium épületenergetikai felújításaKEHOP 5.2.10-2016KEHOP 5.2.2- 16-2016-00067Szechenyi 2020 HarruckernSzechenyi 2020 Versenyképes IskolaTájékoztató füzet az alapszamákról

      • SZC logo fehér
      • Gyulai Szakképzési Centrum

        5700 Gyula, Szent István utca 38.

      • Telefon: + 36 66 / 561 421

        E-mail: titkarsag@gyszc.hu

        OM azonosító: 203069

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001654


      2024Gyulai Szakképzési Centrum